Just another WordPress.com weblog

Bloggerii clujeni construiesc

Daca psaico, fegari, mironeasca, bogdanbesliu, marius perijoc, kookool, zaineasca si aronet  au scris despre cum a fost ca invitati pe santier la Habitat for Humanity Cluj, m-am gandit sa va povestesc cu a fost pentru noi sa-i avem ca invitati.

Mah, a fost fain. Cei 8 bloggeri,  (da, se pune si Aronet, ca doar pe ecuson scria blogger, nu voluntar), au venit cu bucurie si entuziasm, iar  noi i-am pus direct la munca. La aplicat decorativa pe exterior si pus placi de rigips pe interior. Si nu s-au plans. Sau cel putin nu ni s-au plans noua. Si s-au descurcat chiar bine.

Cred ca au fost primii voluntari care chiar s-au oferit sa descarce rigipsul din masina. Deobicei noi ii rugam si raspunsurile erau: „Do I have to?”. La pusul pe pereti au incercat o data, a 2-a oara, a 3-a oara, au observat de ce nu merge si au gasit solutia: „E nevoie de un ciocan mai mare”, iar la vopsea, am observat pe propria piele de ce nu e bine sa pui prea gros stratul de decorativa (atunci cand ii cadea celui de jos in cap). Asa ca la anul ii chemam din nou, tot la vopsit, ca deja stiu cum sta treaba.

Si ne-a placut de ei ca au invatat repede, si-au dat silinta sa iasa bine, si au facut si refacut pana seful de santier s-a declarat multumit, iar la sfarsitul zilei abia am putut sa-i scoatem de pe santier si sa-i trimitem acasa. Cred ca daca ii lasam acolo, pana dimineata era pus tot rigipsul, la cat entuziasm aveau pentru folosit „the power tools”.

Ne-a placut ca, in timpul mesei (multumim Marty pentru pizza si doamnei Moldovan, beneficiara casei, pentru minunata zacusca), ne-au asaltat cu intrebari. Ce facem, cum, cine ne ajuta, ce ne face munca mai grea, cum ar putea sa ne ajute pe viitor, de ce avem nevoie ca sa fim mai eficienti si ca familiile sa se poate muta mai repede in casele noi. Ne-a placut faptul ca au incercat sa afle mai mult despre noi, pentru ca, mai apoi, sa scrie in cunostinta de cauza.

Multumim psaico, fegari, mironeasca, zaineasca, aronet, bogdan besliu, .marius si kookool!

Reclame

5 responses

 1. Si noi va multumim pentru invitatie, si mai venim!

  septembrie 27, 2011 la 8:52 am

 2. Va mai asteptam!

  septembrie 27, 2011 la 10:17 am

 3. si zaineasca a scris si a fost foarte incantata :P. multumim si mai venim. 🙂

  septembrie 27, 2011 la 12:14 pm

 4. Mai venim clar! (pentru zacusca…ce?) :))

  septembrie 27, 2011 la 3:16 pm

 5. Facem rost de reteta si se rezolva. Facem o claca si cand dam cu tencuiala, cand punem zacusca pe iarna

  septembrie 27, 2011 la 8:22 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s