Just another WordPress.com weblog

O printesa – partea 1

Introducere: Povestea este pentru cineva tare drag care brusc are o multime de timp liber si care, stiu eu sigur, in momente de plictiseala, imi mai citeste blogul. Iar aceasta persoana are nevoie de multe incurajari si de multe zambete in jurul ei. Si pana cand scapa de ghipsul galben si de celalalt ghips (eu inca sper ca va fi verde :D) si va putea sa topaie in stilul caracteristic, la propriu, prin vietile noastre, the story will go on. 

E noaptea tarziu iar povestitorul fumeaza o tigara si asculta rockfm. Isi stoarce creierii si stie ca nu va reusi sa termine prima  parte in noaptea asta. Vecinii nu-i bat inca in teava, dar presupune ca orele bune de codat dinainte isi vor spune curand cuvantul. Deci…

A fost o data o printesa. Dar nu era genul de printesa care sa astepte cuminte in tur sa vina Fat Frumos sa o salveze de balaur. Nu! Daca era cazul, lua ea liftul si ii cotonogea toate cele 127 de capete. Stia ca al 128-lea nu mai crestea, ca doara era balaur pe 7 biti. De cand era mica a fost invatata sa isi invinga singura temerile. La inceput au fost chestiile clasice: probabil intuneric, bau bau, etc. Mai apoi, cand a mai crescut, o speria ecranul negru de Pascal. Dar a trecut si peste asta. Povestitorul nu stie daca chiar a trecut, sa nu a mai trebuit, pentru ca a fost upgradata la Fox Pro. A ramas ea cu niste fobii, dar micute, inotul, biciclete.

Printesa asta avea, in schimb, niste ciudatenii ale ei. Nu-i prea agrea pe Feti Frumosi. Din motive nestiute de nimeni, prefera pe cei mai „intunecati”. Problema e ca Feti Frumosi exista, si inca destui, numa Drac, exista unul singur. Dar divaghez,  inca nu am ajuns la partea aia.

Cat a fost copil, printesa era un copil extraordinar de cuminte. Multi ziceau ca de fapt nu e copil, ci un om mare ascuns in corpul unui copil. Asa ca, in ziua in care a implinit 18 ani, de fapt cred ca 16 sau 17, s-a decis sa recupereze. Veti vedea cum, in partea a 2-a.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s