Just another WordPress.com weblog

Minunatiile orasului Beclean

Prin plimbarile mele de weekendul aceasta am trecut prin Beclean, unde am vazut asta. Prin asta inteleg acest…steag…imens. Cred ca va dati seama din  poza cat de imens e steagul.  Si acum intrebarea e: la ce trebuie un steag atata de mare. Vor sa intre in ceva carte a recordurilor? Vor sa isi arate patriotismul? Nu aveau ce face cu spatiul? E ceva indicator al masculinitatii din oras? Ca alte motive nu imi vin in minte. E oribil. Punct.

Reclame

One response

  1. Lulu Garsia

    Steagul acesta nu prea are legatura cu patriotismul, e risipa de bani pentru comunitate. Cu banutii aceia se putea amenaja sursa de apa din piata mica (cea de peste drum de steag), de unde bea apa o gramada de oameni; arata jalnic pentru un centru de oras.
    Daca se investea in ceea ce spuneam eu, acea realizare nu avea cum sa iasa in evidenta, precum un obelisc erect/ drept, asa ca in cazul steagului. Steagul, prin urmare, inseamna exhibare/ etalare (fala) a realizarilor marelui nostru edil PSD-ist; stegul se evidentiaza agresiv, ne intra in ochi, ne obliga sa il observam. Problema apei si altor urgente ale orasului este secundara.

    decembrie 21, 2011 la 7:51 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s