Just another WordPress.com weblog

Din nou despre licenta

Imi place sa lucrez la licenta. Pe langa faptul ca am un subiect foarte interesant (aceasta este una din singurele afirmatii care nu sunt ironice din acest articol), profesorul coordonator are darul de a face aceasta experienta mult mai placuta. Pe langa faptul ca, la fel ca orice profesor care se respecta tinde sa se lase asteptat (de la cateva minute pana la o ora), se implica intr-o logoree verbala care poate dura pana la 2 ore, iar oprirea in mijocul explicatiilor pentru a indruma munca reparatoriilor de aparate de aer conditionat, pentru ca nu-i asa, un inginer adevarat se pricepe la toate, este bine venita.

Nu mai trebuie mentionat faptul ca, dupa regulile bunelor maniere, se raspunde la un e-mail numai dupa ce respectivul student ti-a spamat casuta electronica timp de o saptamana si ca, tot in acealeasi reguli,  se spune ca e ok sa contramandezi o intalnire trimitand doar un mesaj telepatic studentului.

In rest…tema, chiar e foarte interesanta.

Reclame

2 responses

  1. Superhiro

    note to self: when using Fortress, don’t bet on Mighty Gorgons during fights. try Chaos Hydras for example :D… or maybe another castle.

    martie 26, 2010 la 3:25 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s